Rozzan Scrapbooking, fysisk butik i Mjölby

När ni kommer till oss får ni ett personligt och varmt välkomnande. Vi fyller butiken med nya produkter varje vecka, kaffe & te finns alltid.  Vi hjälper dig med att hitta inspiration och förklarar gärna olika tekniker som vi visar på våra alster. Det finns också möjlighet att prova de tekniska produkterna, såsom stansmaskiner mm. som vi säljer. Vi ser fram mot att träffa just dig! Om du har långt att åka så maila oss gärna innan du kommer om du är osäker på våra öppettider eller behöver vägbeskrivning. Vi anordnar också kurser i butiken för dig som är intresserad, hör av dig via mail. Om du har svårt att komma till fysiska butiken hoppas vi att du gillar vår webbshop. Allt vi säljer i fysiska butiken finns givetvis även i vår webbshop Rozzanscrap.se.

 

Öppettider 

Ordinarie öppettider:

Onsdagar 11:00 - 15:00 // Torsdagar 14:00 - 17:00 // Lördagar 10:00 - 13:00

Om du vill besöka fysiska butiken någon annan tid går det bra att skicka oss ett mail så bokar vi in en tid som passar just dig. 

Är ni en grupp och vill ha butiken ensamma gäller samma sak, hör av er så löser vi det :)

 

 

 

 

 

 

 

***

Om Du/Ni vill komma och shoppa någon annan tid eller dag, hör av er så löser vi det:) I Webbshoppen går det att handla under hela dygnet. Vi packar och skickar paket alla helgfria vardagar🥰

***

Hitta hit

Vi finns i Mjölby ca 20 min från Linköping. Det är lätt att hitta till butiken från E4:an eller från Rv51 beroende på vart du kommer ifrån. Om ni inte skulle hitta är det bara att ringa så guidar jag er rätt. I GPS kan ni skriva in Östra Eldslösa, Mjölby så kommer ni på rätt väg. Det är sedan det första vita huset på höger sida efter ni svängt in på grusvägen. 

 

Adress: Östra Eldslösa Hästhagen 1, 59592 Mjölby

Att skriva in i GPS: Östra Eldslösa, Mjölby eller sök Rozzanscrap

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen