Om oss

Rozzan Scrapbooking är en webshop för scrapbooking & pyssel, men också en fysisk butik som drivs av Rositha Gäfvert, med nickname Rozzan.  Tillsammans med min familj har jag haft stora scrapbooking-event i Mjölby. Träffarna har blivit mycket uppskattade och det är fullbokade varje gång! 

"Att driva butik och Event har varit min dröm under flera år, och jag ser verkligen fram mot att utveckla mitt företag så det ska finnas något för alla som gillar att pyssla. Butiken har ett brett sortiment  med många olika varumärken och flera på ingång. Om du önskar något speciellt märke eller någon produkt, hör av dig till mig med ett mail så ser jag gärna på möjligheten att ta hem det till butiken."

Webbshopen är öppen dygnet runt och den  fysiska butiken är belägen på landet strax utanför Mjölbys stadsgräns, Östra Eldslösa Hästhagen 1. Öppettider just nu är onsdag 11-15, torsdag 14-17 och lördag  10-13. Övriga tider och dagar gäller bokade besök, hör av er via mail till [email protected] så hittar vi en tid som passar dig.  

 

Vi vill att du ska känna dig trygg när du kommer till oss, så vi spritar kundkorgar, kortterminal, handtag mm. Det finns också handsprit på flertalet ställen i butiken. Vi bjuder våra kunder på kaffe eller te, en liten kaka  och godisbit finns också. 

Vi har ett stort bord med klädda stolar där det finns möjlighet att sitta och scrappa. Hör av dig om ni är några som vill komma och sitta här.  Föranmälan krävs, skicka oss ett mail så bokar vi in er  när det finns tid och passar  er. Vi kan också fixa med enklar mat till självkostnadspris om ni sitter längre stunder. Vi kommer också att ha kurser och lite workshops när vi har öppet:) 

Rozzan Scrapbooking kan också komma till er med stora delar av butiken om ni anordnar en egen träff någonstans i Sverige. Maila till [email protected] om du vill veta mer om det.

Vi finns på Fb och Instagram, där kan du också följa oss för att hålla dig uppdaterad vad som händer hos Rozzzan Scrapbooking. Vi har också en egen inspirationsgrupp på Fb som heter Rozzanscrap - Inspiration och kreativitet.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen